18 Ekim 2008 Cumartesi

Muro Filmi Recep ivedik 2 ye Rakip olabilicek mi?

Filmde Muro'ya Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki vazgeçilmez partnerleri Çeto ve Yıldırım eşlik ediyor. Devrimci kahramanlara yol arkadaşlığını da Hacı Muro yapıyor.

Filmde Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk devrimi gerçekleştirmeye çalışırken, Nataliya Bondarenko ve Daria Litvinova onlara yol arkadaşlığı yapıyor. Muro'nun ezeli düşmanı Muzo'yu ise Selim Erdoğan canlandırıyor. Evrim Alasya, Bülent Şakrak ve Mazhar Alanson ise sürpriz rollerle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Zübeyr Şaşmaz'ın yönettiği ve Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu, Fırat Tanış ile Eray Türk'ün oynadığı Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine, 05 Aralık 2008'de vizyona giriyor.(hurriyet.com)

İlerleyen günlerde perde epey bir mücadeleye sahne olacak.

Kıyaslamaysa kıyaslama

Benim kahramanım seninkini döver raconları

Hasılatın kadar konuş ahkamları

Reyting savaşları sinemaya taşınıyor

Senaryo, adam gibi oyunculuk dert değil

Halktan ol
Halktan konuş
Haktan çık
Yeter

Kıroluk muş
Cahillik
Görgü
Kültür
Geç bunları anam bacım
Bak keyfine!

Etiketler : muro filmi, muro filmi izle, muro filmini izle, muro sinema filmini izle, muro online izle, muro filmini online izle, muro filmi fragmanı, muro filminin fragmanı, muro-nalet olsun içimdeki insan sevgisine, muro-nalet olsun içimdeki insan sevgisine izle, muro-nalet olsun içimdeki insan sevgisine filmini izle, muro-nalet olsun içimdeki insan sevgisine sinema filmini izle, muro, izle, film izle, sinema filmi izle

16 Ekim 2008 Perşembe

Muro-Nalet Olsun içimdeki insan Sevgisine

Muro-Nalet Olsun içimdeki insan Sevgisine Filmi Fragmanı









Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Film Sitemiz

Kurtlar Vadisi Pusu’nun fenomen karakterlerinden Muro’nun maceralarının anlatıldığı Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filminin web sitesi bu akşam geniş açıklamalı olarak yayın hayatına giriyor.

Filmle ilgili pek çok bilginin yanı sıra, fragmanın da ilk kez yayınlanacağı site bu akşam açılıyor. Her gün yeni güncellemelerin yapılacağı, filmden karelerin ve kamera arkası görüntülerin ilk kez yayınlanacağı web sitesi, en az sinema filmi kadar eğlenceli olacak.

Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmiyle ilgili tüm bilgileri öğrenmek ve takip etmek için KurtlarVadisi-Muro.Blogspot.com ’u takip edebilirsiniz.

Etiketler : Muro-Nalet Olsun içimdeki insan sevgisine, Muro-Nalet Olsun içimdeki insan sevgisine fragmanı, Muro-Nalet Olsun içimdeki insan sevgisine izle, Muro-Nalet Olsun içimdeki insan sevgisine filmini izle, Muro-Nalet Olsun içimdeki insan sevgisine online izle, muro filmi, muro filmi izle, muro filmini izle, muro filmi sinema filmini izle, kurtlar vadisi muro, muro filmi fragmanı, muro filmi fragmanını izle, izle, film izle, muro fragman, muro videoları

11 Ekim 2008 Cumartesi

Terörist Kız Polata Silah Çektiğine Pişman

Kurtlar Vadisi Terör'de Polat Alemdar'a silah çeken üniversiteli kızı canlandıran Özmdemir, sokakta yürüyemiyor.

Kurtlar Vadisi Terör'de Polat Alemdar'a silah çeken üniversiteli kızı canlandıran Eda Özdemir tehdit aldığını söyledi. Genç oyuncu, "Yolda rahat yürüyemiyorum. Muro Film , Polat hayranları ‘Pis terörist’ diye bağrıyor" dedi.

Geçen sezonu nefes kesici bir finalle kapatan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisi yeni yayın döneminde Ergenekon örgütlenmesine göndermeler yaparak başladı. Zaten dizi yeni yayın dönemine başlamadan önce kulislerde, Muro Filmi ,yeni bölümlerde Ergenekon'dan alıntılar olacağı iddia ediliyordu.

Bu arada, geçen yıl sadece iki bölüm yayınlanan ve tepkiler üzerine yayından kaldırılan 'Kurtlar Vadisi Terör' dizisinin ilk bölümünde Polat Alemdar'a silah çeken 'Seher' isimli üniversiteli teröristi canlandıran Eda Özdemir yolda yürüyememekten şikayetçi.

24 yaşındaki Eda Özdemir, Muro Filmini izle , Polat Alemdar hayranları tarafından sürekli tehdit aldığını belirtti. Özdemir bazı kişilerin kendisini tanıyınca önünü kesip, "Sen Polat abimize nasıl silah çekersin pis terörist" dediklerini söyledi. Genç oyuncu, "Rolümün gerektirdiğini yaptım, gelen tepkiler çok sert ama bu da benim rolümün hakkını verdiğimi gösteriyor" dedi.

Etiketler : Muro Filmi, Muro izle, Muro filmini izle, Muro sinema filmini izle, Muro filmini online izle, Muro filmini full izle, Muro filmini sinema çekimi izle, Muro filmi dvd kalitesinde izle, Muro filmini indir, Muro film indir,Muro, Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine, Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine izle, Muro videoları, Muro vidyolarını izle, Muro filmini bedava ücretsiz film izle online film izle sinema filmini izle direk film izle indirmeden film izle internetten film izle, Muro filmini indirmeden izle, Muro filmini internetten izle, Muro filmini ücretsiz izle

9 Ekim 2008 Perşembe

Muro Filminin Çekimleri Tamamlandı

Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine sinema filminin çekimleri tamamlandı. Film 5 Aralık 2008’de vizyona giriyor.

Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz’ın üstlendiği, senaryosunu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan’ın yazdığı “Muro – Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” sinema filminin 18 Ağustos’ta başlanan çekimleri tamamlandı. Muro, 5 Aralık 2008’de sinemalarda izleyicileriyle buluşacak.

Filmde Mustafa Üstündağ, Şefik Onatoğlu ve Eray Türk’ün yanı sıra, Selim Erdoğan, Evrim Alasya, Bülent Şakrak da rol alıyor. Muro Filmi , Ayrıca Üstündağ ve Onatoğlu’na iki Rus güzel Nataliya Bondarenko ve Daria Litvinova eşlik ediyor.

Filmin konusu: Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto’yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto’nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul’a dönen Muro ile Çeto’nun başına gelmeyen kalmaz. Çözümlemesini asla yapamayacakları bir örgütle karşı karşıya kalırlar…

Etiketler : Muro Filmi, Muro Filmini izle, Muro Filmi izle, Muro Film, Muro Film trainer, Muro Filmi fragmanı, Muro Filmi izle, Muro Filmi online izle, Muro sinemasını izle, Muro sinema filmini izle, Muro Filmini ücretsiz izle, Muro Filmini bedava izle, Muro Filmini tam ekran izle, Muro dvd kalitesinde film izle, muro izle, muro videolarını izle, kurtlar vadisi muro, kurtlar vadisi pusu, kv muro, muro filmini indir, indir, muro filmini indirmeden izle, muro filmini internetten canlı izle, Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine, Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine izle, Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine, Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine filmini izle, Muro-Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine izle



5 Ekim 2008 Pazar

Künye

Yapım: PANA FİLM

Yapımcı: Raci ŞAŞMAZ

Senaryo: Raci ŞAŞMAZ – Bahadır ÖZDENER – Cüneyt AYSAN

Yönetmen: Zübeyr ŞAŞMAZ

Görüntü Yönetmeni: Selahattin SANCAKLI

Müzik: J.P. Smadj & Cem Yıldız (Pozitif Edisyon)

Oyuncular:

Mustafa ÜSTÜNDAĞ – Şefik ONATOĞLU

Fırat TANIŞ – Eray TÜRK

Nataliya BONDARENKO – Daria LITVINOVA

Evrim ALASYA – Bülent ŞAKRAK

VE

Mazhar ALANSON

4 Ekim 2008 Cumartesi

Muro Filminden inciler

'Kurtlar Vadisi-Pusu' adlı dizide 'Muro' adında bir teröristi canlandıran Mustafa Üstündağ, hayranlarının kendisinden etkilenip, terör örgütlerine sempati duymasının imkansız olduğunu söylüyor: Akıllı biri bunu yapmaz..

'Kurtlar Vadisi-Pusu' adlı dizide, 'Maalesef en kutsal devrim ilkelerle değil, para ile gerçekleştiriliyor' ve 'Bu don ne böyle; masmavi. Bundan sonra kimse burjuva donu giymeyecek' gibi ilginç replikleriyle dikkat çeken 'Muro' karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ, son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri...

Dizide bir terör örgütü üyesini canlandırsa da, halk ona bayılıyor. Bu ilginin farkında olan 'Kurtlar Vadisi Irak'ın yapımcısı Pana Film ise, başrolünde 'Muro'nun yer alacağı ve terör örgütünün şiddet olayları ve uyuşturucu ile bağlantılarının anlatılacağı bir film çekmeye hazırlanıyor. Muro Filmi , Oyunculuğa Adana'da babasının çalıştığı Anadolu Cam Sanayi Fabrikası'nın işçilerinin kurduğu amatör tiyatroda başlayan Üstündağ, gördüğü yoğun ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söylüyor...

YAPTIĞIM SADECE ROL!

* 'Kurtlar Vadisi-Pusu' ekibine nasıl dahil oldunuz?
Ben, Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunuyum. Bugüne kadar 'Uy Başuma Gelenler', 'Aşka Sürgün', 'Yersiz Yurtsuz' gibi dizilerde, ufak tefek rollerde yer aldım. Hep popüler bir dizide oynamanın hayalini kurardım. Kurtlar Vadisi Muro , Sonra bir gün 'Kurtlar Vadisi'nden aradılar ve ekibe dahil oldum. Beni neden seçtiklerini bilmiyorum. Herhalde role uygun gördüler.

* 'Muro'nun bu kadar çok sevilmesini neye bağlıyorsunuz?
Dizide de söylediğim gibi; içimizdeki insan sevgisine. (Gülüyor) Sıcak geldi insanlara... Muro Filmini izle , Sempatik bir adam... Yaptığınız işin sevilmesi, yolda yürürken insanların size selam vermesi; gerçekten çok güzel bir duygu.

* ' Muro ' iyi bir karakter değil; bir terör örgütünün üyesi. Nasıl oluyor da insanlar onu seviyor? Ters tepkiler almıyor musunuz? Sonuçta, Erol Taş'ın kötü adamı canlandırdığı için sokakta taşlandığı bir ülkede yaşıyoruz...
Bu zamana kadar hiç kötü bir tepki almadım. Muro Fragmanı , Erol Taş döneminde farklı bir anlayış vardı. Seyirci ekrandaki oyuncuyu, gerçekten kötü adam sanıyordu. Muro Filmi izle , Televizyon kanallarının çoğalmasıyla her şey değişti. Artık televizyon karakterleriyle sokakta karşılaşabiliyor insanlar. Dolayısıyla; neyin ne olduğunu biliyorlar. Ben çocukluğumdan hatırlıyorum; sinemalarda film izlerken yuhalamalar oluyordu. Günümüzde bu kalmadı.

* Böyle diyorsunuz ama bir dönem 'Muro'nun çok sevilmesinin terör örgütlerine karşı sempati yaratabileceği, bu yüzden 'Muro'nun öldürüleceği konuşuldu. 'Muro'nun örgüte sırt çevirerek, normalde aleyhinde söylemlerde bulunduğu 'Polat'ın yanına sığınacağı da söylendi...
Ben de bunları sizin gibi internetten takip ettim. Senaristler yazıyor, biz de oynuyoruz. Bir bölüm sonra ne olacağını, ben de bilmiyorum. Stoklu değiliz, çektiğimiz bölüm yayınlanıyor. Muro Filmini Online izle , Sokakta yanıma gelip de bana, "Birader, sen niye böyle bir örgüte üyesin?" diyen kimse olmadı. Bu karakterler birer hayal ürünü. Dizinin başında da gerçek hayatla bir ilgisi olmadığı söyleniyor zaten. Aklı başında hangi insan 'Muro'dan dolayı bir terör örgütüne sempati duyabilir ki? Olur mu böyle bir şey? Bu, bir film, bir rol. Amerikan gangster filmlerini izlediğimiz zaman; o mafya adamlarına, sempatiyle mi bakıyoruz?

* Evet ama zaman zaman haberlerde suç işleyen insanların, bazı dizilerden esinlendiklerini söylediklerine şahit oluyoruz... Muro Filmini indirmeden internetten izle ,
Bunların gerçek olmadığını düşünüyorum. Bizim diziyle ilgili de böyle şeyler söylendi. Avukatlar araştırdı ve söylenenler asılsız çıktı.

'HAMLET' DE SAKLAMBAÇ GİBİ!

* Sizin çocukken özendiğiniz bir televizyon ya da sinema kahramanı yok muydu?
'Superman'e özenirdim. Hatta onun gibi uçmayı bile denedim. (Gülüyor) Ama biz 'Superman'in gerçekten uçtuğunu zannediyorduk. Oysa şimdiki çocuklar her şeyin farkında!

* Peki 'Muro' rolünün üzerinize yapışmasından korkuyor musunuz?
Hayır. Daha önce eşcinseli de oynadım ama Allah'a şükür heteroseksüelim! Kendimi rolüme kaptırmam. KurtlarVadisi-Muro.Blogspot.com ,Normal hayatta yapamayacağınız şeyleri, oyunculukta yapıyorsunuz. Bu; keyifli bir şey. Benim için 'Hamlet'i oynamak, tıpkı saklambaç oynamak gibi bir şey. Oyunculukta canlandırdığın rolün içine girip, eğleniyorsun. Zaten kendin eğlenmezsen, ortaya kesinlikle iyi bir şey çıkmaz. Ama bu oyunu fazla da büyütmemek lazım.

* 'Muro' karakterini oluştururken esinlendiğiniz birileri oldu mu?
İlk gün sete gittiğimde aklıma gelenleri yaptım. Hala rolümü geliştiriyorum. Bu karakterin ucu açık; her yere gidebilir. Gözlem ise hayatın içinde sürekli oluyor zaten. Genelev kadınını oynayan biri, Kurtlar Vadisi Muro Filmi , izle , belki geneleve gidip gözlem yapabilir ya da yapmalıdır. Ama ben 'Muro' için birkaç bombalı eyleme mi katılacağım? Allah'a şükür; öyle bir olay yaşamadım. (Gülüyor)

* Senaristler 'Muro'yu öldürürse, ne hissedersiniz?
Ben bu diziden önce de oyunculuk yapıyordum. Bir sonraki rolümde bu kadar popüler olmasam da, benim için dünyanın sonu gelmez. Zaten 6 ay öncesine kadar popüler bir adam değildim. Benim tek derdim şu; Allah sağlığımı elimden almasın ve ben her zaman oyunculuk yapabileyim.

Ben de anne olmak istiyorum

* 'Muro'ya benzeyen birtakım yönleriniz var mı?
Alakamız yok. Ben rolümü oynarım, gerisine de karışmam.

* Anneniz bile size 'Muro' diye hitap ediyormuş ama...
Evet çünkü annem canlandırdığım karakteri çok sevdi. Oynadığım rolün bu kadar tutması, ona gurur veriyor. Evladının iyi bir yerlere gelmesi, hangi ebeveyni mutlu etmez ki? Benim babam vefat etti. Muro Filmini indir , Annem benim her şeyim, en büyük hayranım. Ne yaparsam yapayım, her koşulda beni kabul edecek tek insan o. Hayatta bu güven duygusundan daha güzel ne olabilir ki? Ben de anne olmak istiyorum. 'Muro' da anne olmak istiyor. (Gülüyor)


Keywords : Kurtlar Vadisi Muro Filmi Setinden fotoğrafları sitemizden bakabilirsiniz,Muro filmi fotoğrafları, muro filmi fotoğraflarını izle film izle, muro filmini izle, muro filmi, muro filmi fotoları, muro filmi jpeg, muro flmi setinden fotoğraflar, muro filmi indir, muro filmini indir, muro filmini indirmeden izle, muro filmini ücretsiz izle, muro filmini full izle, muro, indir, izle, video, muro

Sinema

Copyright © 2008 Muro Filmi All Rights Reserved

KurtlarVadisi-Muro Site By CesurTurk